Мохамед Салах продължава да пише история с Ливърпул, след като

...
Мохамед Салах продължава да пише история с Ливърпул, след като
Коментари Харесай

Салах щастлив от новия си рекорд, но иска още голове

Мохамед Салах продължава да написа история с Ливърпул, откакто победният му гол в събота при триумфа с 3:2 над Нотингам Форест го сложи на шесто място в голмайсторската листа в цялата история на клуба. Преди това на два пъти Диого Жота се разписа, само че Форест изравняваше, с цел да пристигна третият гол на египтянина в 70-ата минута, който и обезпечи трите точки за „ алените “.

Говорейки след мача, 30-годишният Салах изрази страстите си да се подреди измежду митове на Ливърпул. „ Шестият най-резултатен състезател за Ливърпул? Това е добре, че реализирам тези числа за по-малко от шест години тук “, сподели той пред beIN Sports.

Салах вкара гол №183 в кариерата си за Ливърпул във всички съревнования, а през този сезон има 27 попадения. Така той изравни легендата и любим на Коп-а – Роби Фаулър. „ Фаулър е легенда на клуба и съм горделив, че изравних неговия връх. Надявам се да въвеждам още и да троша още върхове “, сподели още той.

Не за първи път през сезона Салах изравнява числа на британския нападател. Двата му гола през март против Манчестър Юнайтед при триумфа със 7:0 направиха по този начин, че той задмина Фаулър по голове в Премиър лийг.

Следващият който може да бъде задминат в тази ранглиста е Стивън Джерард, който има 186 гола в славната си кариера като капитан на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР