Мохамед Нур го чака 10-дневна карантина заради Covid-19 в хотелска

...
Мохамед Нур го чака 10-дневна карантина заради Covid-19 в хотелска
Коментари Харесай

Ние сме като пленници - животът в британските карантинни хотели

Мохамед Нур го чака 10-дневна карантина поради Covid-19 в хотелска стая край лондонското летище " Хийтроу ", откакто полетът му е просрочен и в това време са влезнали в действие новите ограничения на граничен надзор.

" Нямам книга. Нямам Коран. Нямам нищо ", споделя по телефона 55-годишният мохамеданин след идването си в понеделник, ден по-късно от плануваното, и схванал, че би трябвало да заплати 1750 лири (2400 долара).

В различен хотел наоколо 61-годишната Соул, която не пожела да се показа и с фамилното си име, споделя, че прекомерно късно е осъзнала, че новите правила ще влязат в действие преди тя да се върне от посещаване при другари в Чили. " Ние сме като пленници в тези стаи ", споделя тя.

Англия твърди, че ограниченията, които са в действие от понеделник, се нужни за отбрана на държавната стратегия за имунизация и новите варианти на ковид.

Тези, които се връщат от 33 " високорискови " страни, откъдето Англия не приема пасажери, би трябвало да платят 1750 лири за десетдневен престой в хотел за карантинирани. След като бъдат превозени с рейс до наетите от държавното управление хотели, те би трябвало да прекарват множеството време в стаите си, където им се доставя храната.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР