Моето уважение към миньорите, може би щеше по-резонно всеки един

...
Моето уважение към миньорите, може би щеше по-резонно всеки един
Коментари Харесай

ДПС се обяви срещу въглищните централи, като се позова на Зеления пакт

Моето почитание към миньорите, може би щеше по-резонно всеки един представител на Старозагорски регион и с намерено лице на миньорите и на работещите в Топлоелектрическа централа 2 да им каже, че към този момент има зелен пакт, който е реалност на Европейски Съюз и ние като членове на Европейски Съюз би трябвало да се съобразим с всичко това, с което до момента не сме се съобразили ".
Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай по време на разискванията по бъдещето на въглищните топлоелектроентрали в Народното събрание.
Той обърна внимание, че цената на въглищните централи е надалеч по-висока от тази на газопаровите. " Зеленият пакт ни задължава като членове на Европейски Съюз и дава проект за вложения в този пакт, който споделя европейският съюз ще влага 1 трильон евро за прекосяване към нулевите излъчвания ", разяснява още Рамадан Аталай.
Слушайки представителите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия се сетих за едно стихотворение едно време:
" Миньор е моя баща,
миньор ще съм и аз,
единствено да порасна, ще видите тогаз "
" Е, пораснахте. Днес ви виждат всички, единствено че не сте били миньори, а аз съм приключил Минно-геоложкия институт и съм миньор. Моят наследник не стана миньор ", добави още той, представен от Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР