Моделът на OnlyFans Даниел Пертусиело и изпълнителният директор на известна

...
Моделът на OnlyFans Даниел Пертусиело и изпълнителният директор на известна
Коментари Харесай

Ревнивите биячки от Лас Вегас са известни, едната е шеф на голяма компания

Моделът на OnlyFans Даниел Пертусиело и изпълнителният шеф на известна компанията за текила са разпознати като двете водещи биячки от мелето в казино в Лас Вегас.

Ерин Харис, изпълнителен шеф на компанията за текила е рогоноската, почнала патакламата. Тя разпознала пред тоалетните на игралната зала любовницата на мъжа си – секс звездата от платформата OnlyFans - Даниел Пертусиело.

Шокиращите фрагменти от багра сред двете, в който бяха въвлечени и две техни приятелки, обиколиха стремително обществени мрежи. 42-годишната Харис е основен маркетинг шеф на компания за алкохол и като такава има опция за контакти с всевъзможни звезди, само че високото й състояние в обществената стълбица не ѝ попречи да изревнува диво от 24-годишната Пертусиело и да я подхване с плесници пред тоалетните.

От своя страна Даниел Пертусиело призна, че е спала със брачна половинка на Харис, само че твърди изрично: „ в случай че не бях аз, щеше да бъде някоя друга “. Явно намеквайки за палавия темперамент на мъжа на Харис. Връзката сред двамата почнала 4 месеца преди побоя в Лас Вегас.

Ревнивата брачна половинка била наела частен детектив, който е разкрил връзката, което е довело до неприятелски телефонен диалог, при който Пертуселиело признава, че спи с женения мъж. „ Казах ѝ, че в случай че няма да бъда аз, ще бъда някоя друга “, спомня си тя. 

Майк Харис, който по време на абсурда не беше в града, отхвърля аферата и декларира, че няма „ нищо общо “ с багра: „ Две дами се сбили в хотел. Това няма нищо общо с мен “.

Припомняме, че на Пертусиело и приятелката ѝ Коладо, която ѝ помагаше в борбата, бяха връчени обвинявания за безчинство, след което бяха освободени. Полицията се опита да разпита Харис, само че когато отидоха в стаята ѝ, тя беше избягала и не отговаряше на телефона си, съгласно полицейския отчет, написа " Телеграф ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР