Моделът Жизел Бюндхен и играчът на американски футбол Том Брейди

...
Моделът Жизел Бюндхен и играчът на американски футбол Том Брейди
Коментари Харесай

С кого си ляга изоставената Жизел Бюндхен?

Моделът Жизел Бюндхен и играчът на американски футбол Том Брейди се разделиха през есента на 2022 година Двойката беше женена цели 13 години и има две деца. Причината за раздялата им съгласно Жизел беше нежеланието на спортиста да отделя време за фамилията си. Според нея той предпочел кариерата си.

След развода Жизел Бюндхен призна, че не е знаела по какъв начин да живее. Скоро след раздялата лъсна и романсът сред Брейди и Ирина Шейк, който евентуално е същинската причина за развода. Жизел твърди, че се е почувствала опустошена, възмутена и мощно засегната.

Страданието й обаче завърши, откакто тя реши да тренира жиу-жицу и се срещна с треньора Хоаким Валенте. Според една от версиите двойката е в интимни връзки от предишното лято. Преди няколко месеца 43-годишната Жизел показа: „ Той е наш преподавател и най-важното е човек, на който се удивлявам и имам вяра. Толкова е ужасно да имаш такава сила към децата си “.

Изглежда двамата с треньора имат връзки повече от година, само че едвам около празника на Свети Валентин, бяха щракнати да се целуват.

Брейди не е коментирал връзката на някогашната си жена, само че надали е очарован от развоя на събитията...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР