Мобилизацията показва, че Русия има проблеми с офицерите и военните

...
Мобилизацията показва, че Русия има проблеми с офицерите и военните
Коментари Харесай

Зеленски: Путин иска да потопи Украйна в кръвта на руските войници

Мобилизацията демонстрира, че Русия има проблеми с офицерите и военните фрагменти, прибавя той в изявление за в. " Билд " Владимир Путин счита да потопи Украйна в кръвта на съветските бойци. Това декларира украинският президент Володимир Зеленски в. 
 
Решението за осъществяване на частична готовност показва проблемите на Русия с офицерите и военните фрагменти като цяло. Руските войски понасят загуби и бягат от бойното поле. 

" Имам всяка информация, която ми е нужна. В тази тирада (на Путин, бел. ред.) нямаше нищо ново за мен ", отбелязва украинският президент. 
 
" Ние знаем, че те активизираха кадети, момчета, които не могат да водят война. Тези курсанти починаха. Те дори не съумяха да завършат своето обучение. Всички тези хора не богат да се бият. Те идват тук и умират ", съобщи Зеленски. 
 
Той добави, че с цел да получи предимство на фронта на Путин му е нужна многомилионна войска. " Той (Путин, бел. ред.) желае да потопи Украйна в кръв, само че също и в кръвта на своите бойци ", акцентира Зеленски. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР