Мнозинството избиратели в САЩ казват, че разследването за импийчмънт срещу

...
Мнозинството избиратели в САЩ казват, че разследването за импийчмънт срещу
Коментари Харесай

Само 20% от аямериканците вярват, че Байдън е жертва на политическа атака

Мнозинството гласоподаватели в Съединени американски щати споделят, че следствието за импийчмънт против президента Джо Байдън се употребява, с цел да бъде измамен под отговорност по закон , а не като несправедлива политическа офанзива. Това демонстрират резултатите от скорошно изследване на публичното мнение, оповестено от ABC News и Washington Post.

Около 58% от гласоподавателите имат вяра, че по отношение на Байдън в тази ситуация се постъпва както с всеки различен президент , спрямо 32%, които споделят, че е третиран съзнателно незаслужено преди решаващи избори.

Избирателите обаче са разграничени по партийни линии дали Конгресът би трябвало да организира процедура по импийчмънт.
 Половината американци смятат Байдън отговорен за бизнеса на сина му
Половината американци смятат Байдън отговорен за бизнеса на сина му

Мнозина имат вяра, че се е облагодетелствал през годините, съгласно ново изследване

Проучването е разгласява единствено няколко дни преди Комисията за контрол на Камарата на представителите да организира първото си чуване за импийчмънт в четвъртък. Тогава ще се прегледат направените по-рано изказвания за присъединяване на Байдън в бизнес

Проучването също по този начин демонстрира лека смяна в отношението по отношение на предишния месец, когато 56% от гласоподавателите споделиха, че следствието за импийчмънт би било по-политически стимулирано, в съпоставяне със единствено 38%, които споделиха, че би било " по-сериозно изпитание за следствие на значими проблеми ", съгласно до настрана допитване от ляво насочените Проект за честност на Конгреса и Проучване на публичната политика.

Скорошно изследване сподели, че съвсем половината американци са уверени, че президентът е позволил противозаконни дейности по повод бизнес покупко-продажбите на сина си в чужбина. 

48% от американците имат вяра, че президентът е направил нещо нелегално по повод сина си, до момента в който единствено 31% споделят, че не го е направил. Останалите 21% споделиха, че " не са сигурни " във виновността на президента.

Очаквано, 85% от републиканците и 54% от самостоятелните, са уверени във виновността на президента.

64% от демократите споделят, че Байдън не е направил нищо нелегално. 41% от американците споделят, че е бил забъркан в бизнеса на сина си, а съгласно 31% не е бил.

Проучването също по този начин откри, че съгласно 43% споделят, че Джо Байдън е спечелил пари от покупко-продажбите на Хънтър, до момента в който 28% споделят, че не го е направил.

47% от запитаните са дали отговор с " да " на изказванието " Джо Байдън и фамилията му са корумпирани ". 33% споделят, че първото семейство не е корумпирано.

Според 67%, самият Хънтър несъмнено или евентуално е направил нещо нелегално - в това число 88% от републиканците, 77% от самостоятелните и 55% от демократите.
 Хънтър Байдън публично упрекнат за нелегално оръжие
Хънтър Байдън публично упрекнат за нелегално оръжие

Следва обвиняване и за данъчни закононарушения

По-рано през септември, Хънтър Байдън бе упрекнат от специфичния прокурор Дейвид Вайс по отношение на револвер , който е закупил през 2018 година

Обвиненията включват попълнени погрешни данни във федералния формуляр за владеене на огнестрелно оръжие. Като наркозависим през 2018 година, Хънтър не е имал право да има оръжие.

Това бе внезапен поврат откакто първичното съглашение за признание на виновността, което се провали тъкмо по средата на кандидатурата на татко му за преизбиране през 2024 година

Белият дом смяташе, че правната драма с Хънтър Байдън ще завърши това лято.

До смяната се стигна след инспекция от страна на федерален арбитър. Републиканците в Камарата на представителите също оповестиха следствие за импийчмънт на президента по отношение на бизнес начинанията на сина му.

Бившият президент на Съединени американски щати, републиканецът на представителите на Конгреса опцията за импийчмънт на Байдън.

Демократите се пробваха да показват диалозите за импийчмънт на републиканците като опит да се отвлече публичното внимание от правните несгоди на Тръмп, който е изправен пред четири обособени обвинявания, до момента в който се кандидатира за номинацията на своята партия да се изправи против Байдън на изборите в Съединени американски щати през 2024 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР