Мнозина вероятно се канят да загърбят изобилстващия от калории алкохол,

...
Мнозина вероятно се канят да загърбят изобилстващия от калории алкохол,
Коментари Харесай

Червеното вино помага за отслабване

Мнозина евентуално се канят да загърбят изобилстващия от калории алкохол, с цел да се снабдят с мечтаното "плажно тяло ", което гордо да показват през лятото. За феновете на питиетата има добра вест - цялостният отвод не е належащ. В реалност две чаши вино могат да оказват помощ в битката против непотребните килограми, настояват американски учени, представени от в. "Дейли остарял ".
Проучвания на експерти от Вашингтонския университет и Харвардския медицински лицей демонстрират, че съдържащият се в аленото вино полифенол ресвератрол може да се окаже мощен съдружник в отслабването.
Изследователите са открили, че ресвератролът способства за преобразуването на бялата лой в потребната кафява лой, за която се счита, че играе значима роля в метаболитните процеси. Учените припомнят, че до момента в който нездравословната бяла лой складира непотребни калории, "добрата " кафява лой отделя огромни количества сила, изгаряйки калориите и предпазвайки от напълняване. Ресвератролът също така оказва помощ за угнетяване на апетита, което също способства за управление на тежестта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР