Многодетна майка от Санкт Петербург победи в конкурса за красота

...
Многодетна майка от Санкт Петербург победи в конкурса за красота
Коментари Харесай

Избраха рускиня за най-красивата омъжена жена за 2021

Многодетна майка от Санкт Петербург победи в състезанието за хубост Mrs. Top of the World 2021, който се организира онлайн. Рускинята Ксения Давидова завоюва интернационалния конкурс и по този начин стана най-красивата омъжена жена в света.

В конкурсната стратегия 29-годишната майка на три деца надви над съпернички от Англия, Латвия, Кипър, Аруба, Обединените арабски емирства, Индия и Армения.

Ксения Давидова показа в Instagram, че не е съумяла да спи от благополучие, а също, че е горда, че е показала Русия на влиятелния конкурс, който тази година се организира онлайн поради пандемията.

" Националният костюм е обичаният ми стадий. Това е опция за превъплъщения, пътешествия във времето и шир за творчество. Избрах обичаен съветски болярски костюм. Това е отпратка към нашата многостранна просвета и история. Естетиката на класическия съветски костюм е неоспорима и тържествена отвън времето. Този обичаен облик отразява хубостта на Русия просто и с усет ", написа Ксения в обществената мрежа.

По обучение Давидова е експерт по връзки с обществеността. Тя провежда благотворителни планове в помощ на фамилии с деца в усложнение. Победителката също по този начин е дипломат на държавния план " Формиране на удобна градска среда " за благоустрояване на Санкт Петербург и е член на Всеруското общество за Опазване на природата в Санкт Петербург и Ленинградска област.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР