Много възмутени зрители вдигнаха мерника на Иван и Андрей, гневните

...
Много възмутени зрители вдигнаха мерника на Иван и Андрей, гневните
Коментари Харесай

Ало, продуцентите: Иван и Андрей сгафиха с името на Лили И...

Много възмутени фенове подвигнаха мерника на Иван и Андрей, гневните мнения не стопират да се сипят. Всички са възмутени от несправедливото отпадане на Гуспата при дуела му с Калин от нови очаквания. Засега от продукцията на „ Фермата “ не разясняват случая и резервират цялостно безмълвие по тематиката, макар многочислените въпроси към тях.

Дори задълбочават гафовете си, като в последния анонс за начало на епизода си разрешиха да намесят и името на примата на българската сцена с леко подигравателна нотка.

На днешният ден е открит античния спектакъл в Пловдив. Той е неправилно прочут като „ амфитеатър “, обаче това е различен тип сграда. И демонстрираха схеми с цел да онагледят двата типа театри.

Ето това е „ древен спектакъл “, който поразително наподобява на пловдивския, от едната страна стои публиката, а от другата пее Лили Иванова.

Само да уточним, че това е просто образец, намеси се и Андрей. Лили Иванова не е част от античния спектакъл.

Освен това, феновете откриват и много неточности в Алманасите, които издават двамата с искания за пълнота и достоверност.

Много неверни неща има във Алманасите..Трябва първо да се ревизират нещата и тогава да се пишат и издават.

Алманасите са ви цялостен туш, книжки написани за пари.

И не престават да упорстват несправедливостта с Гуспата да се поправи, което няма по какъв начин да стане, защото фотосите от дълго време са завършили, само че най-малко дължат пояснение и опрощение освен към него, само че и към феновете на „ Фермата “.



Дисквалифицирайте Калин, тъй като завоюва непочтено. Опосумитееееее, къде гледате бе? Това ли ви е феноменалната борба на гладиаторите? Какво ги бутате новите, като нищо не могат и вие им помагате, написа vihrogon.bg.

Алоууу!!! Продуцентите!!!!! Защо не отговаряте за какво не отразихте недоразумението от предходния двубой с обърканата дъска, по какъв начин ще продължат напред просто по този начин? Това е подигравка както с участниците, по този начин и със феновете! Иначе на думи и клишета сте големи….

На Иван и Андрей ще кажа,че те сами си го направиха да имат нулев рейтинг и да ги смъкват от екран.Така,че последно се подиграхте и с участниците и със феновете. ПОВЕЧЕ ФЕРМА НЯМА ДА ИМА!!!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР