Много скоро очаквайте събитие, на което ще присъства Бойко Борисов,

...
Много скоро очаквайте събитие, на което ще присъства Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Всеки ден се виждам и чувам с Бойко Борисов

" Много скоро очаквайте събитие, на което ще участва Бойко Борисов, а аз също ще бъда там. Темата, която ще бъде наранена, ще бъде обвързвана със София ". Това разгласи в предаването „ Денят онлайн ” по " Нова Нюз " претендентът за кмет на столицата от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

„ Няма да издам тематиката, само че е обвързвана с следващата наказателна акция. Същите наказателни акции, каквито имаше преди една година от държавното управление на „ Продължаваме Промяната ”, когато стопираха парите за метрото на София. Като със прекъсването на парите за канализация. Същата акция на Кирил Петков и Асен Василев, в която не желаеха да дадат спомагателни пари, с цел да оказват помощ на градския превоз на столичани и желаеха да подвигат цената на билета ”, добави той.

Според Хекимян посочените би трябвало да отговарят „ за какво работиха против софиянци преди една година, а през днешния ден дават обещание какво ли не за София и за хората, които милеят за града ”. „ Аз нарекох това, по време на откриването на акцията на ГЕРБ-СДС, политическо и гражданско двуличие. Те дължат отговор за политиката, която са водили анти-София, единствено тъй като кметът е от ГЕРБ, а в действителност са се пробвали да санкционират софиянци ”, счита претендентът за кмет.

Хекимян изясни, че всеки ден се чува и вижда с Бойко Борисов, с цел да разискват тематики, свързани освен със София, само че и с България. По думите му у софиянци няма умора от ГЕРБ. „ Имаме проекти по какъв начин градът ни да стане още по-добър. Със 100 км нови тротоари на година, със 100 нови паркинга в междублоковите пространства, със заличаването на 100 кални точки годишно. Това е изцяло реализируема цел с построяването на нови детски градини ”, акцентира той.

На въпрос кой кмет на София го въодушевява най-вече, претендентът за градоначалник отговори: „ Генерал Владимир Вазов. Той е модернизирал столицата, направил я е по-светла, подобрил е градският превоз ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР