Много шофьори искат летните им гуми да изглеждат по-атрактивно отколкото

...
Много шофьори искат летните им гуми да изглеждат по-атрактивно отколкото
Коментари Харесай

Широки или тесни гуми?

Много водачи желаят летните им гуми да наподобяват по-атрактивно в сравнение с зимните им еквиваленти. Поради това за лятото нормално се избират необятни и нископрофилни гуми, до момента в който тесните по-често се употребяват през зимата. Изборът на гуми въздейства на образа на автомобила, комфорта при шофиране и на доста други характерности.

В Централна и Източна Европа, притежателите на коли постоянно имат два комплекта джанти: един за през лятото и различен за зимата. Разпространен избор всред водачите е да употребяват малко по-големи и надлежно по-скъпи джанти за летните гуми.

“Ако шофирате автомобила си със зимните гуми, до момента в който отивате да закупите летни, е значимо да знаете размера на сегашния си комплект летни гуми. В противоположен случай рискувате джантите ви да не паснат на новите гуми.”, споделя Мартин Дражик, продуктов управител на Nokian Tyres.

Когато си купувате гуми е нужно да следвате рекомендациите на автомобилния производител. Можете да ревизирате документите на колата си, в това число управлението на автомобила, където е записан целесъобразният размер на гумите, както и вероятни различни размери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР