Много са условностите ИТН отново да преговаря за съставяне на

...
Много са условностите ИТН отново да преговаря за съставяне на
Коментари Харесай

Дубльорът на Слави в НС: ИТН излиза на изборите сама срещу всички

Много са условностите Има Такъв Народ още веднъж да договаря за сформиране на държавно управление с " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и Българска социалистическа партия в идващия парламент. С ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " няма да се водят диалози. Toва съобщи към този момент някогашният народен представител от " ИТН " и играещ ролята на дубльор в каскадите на Слави Трифонов Станислав Балабанов пред Би Ти Ви.

Излизаме сами против всички на предварителните избори, с цел да потвърдим, че има една транспарантна и същинска партия, която няма да допусне лицемерни политици да се заиграват с обществото ни, закани се Балабанов. Той дефинира като цялостен парадокс Има Такъв Народ да се коалира с Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му тройната коалиция ще остане в историята като обединението на лицемерието. Има Такъв Народ създали нещо доста хубаво в границите на 47-то Народно заседание - предпазили обществото да не бъде счупено от лицемерието на " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и Българска социалистическа партия. Направихме неточности като се доверявахме на неправилните хора. Като наши ходове ще бъдем сами сме против всички, сподели Балабанов.

Има Такъв Народ водили с Българска социалистическа партия естествени диалози по стратегии и цели за основаване на държавно управление с третия мандат. Демократична България обаче установили политическия развой, като по думите на депутата от Има Такъв Народ страшни неща се случили по време на тяхното живо лъчение от съвещанието им на парламентарната група - лъснала желанието за власт. Има Такъв Народ обаче завили, че спекулации, свързани с имената на Асен Василев и Кирил Петков нямало по какъв начин да се съгласят и да одобряват държавно управление, отпред с тях двамата, подсети Балабанов равносметката за втори кабинет след завъртането на парламентарната рулетка.

Как да подкрепим държавно управление с Асен Василев, който умъртви първия мандат собственоръчно, запита Балабанов.

В началото бяхме с други упования, бяхме подлъгани от усмихнатите лица на лицемери, които излъгаха хората, че ще трансформират нещо, посочи депутатът от Има Такъв Народ. Кирил Петков и Асен Василев трансформирали Народното събрание в гумен щемпел, като се опитвали да постановат еднолични решения.

Човекът, който вкара България в енергийна рецесия е Асен Василев и Балабанов не вижда Има Такъв Народ да имат виновност за хаоса в енергетиката. " Министър Александър Николов си свърши съвършено работата и той беше спиран от Асен Василев. Корнелия Нинова се е предала в ръцете на съдружните си сътрудници ", посочи Балабанов.

Затова Балабанов се надява служебният кабинет, който бъде назначен от президента Румен Радев да бъде прекомерно транспарантен.
ТЕМА преди 16 часа 3570 преди 17 часа 1425 преди 19 часа 1227

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР