Много рядко полицията си позволява да посегне на някого, без

...
Много рядко полицията си позволява да посегне на някого, без
Коментари Харесай

Вътрешният министър: МВР работи като добре смазана машина срещу купения вот

Много рядко полицията си разрешава да посегне на някого, без да е предизвикана или без да е атакуван служител на реда. Обикновено, служителят на реда отвръща, когато е атакуван. А хората би трябвало да знаят, че служителите на реда не са подобаващ на нахлуване, тъй като в последно време това чувство се загуби. Това съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев пред медии в Бургас.

" Всеки служител на реда, който си разреши противообществени прояви, най-често бива арестуван от сътрудниците си. Случаите на зачестяват. Те би трябвало да се наблюдават деликатно, тъй като от време на време има доста значими нюанси, които се икономисват при поднасяне на случая ", добави той.

По думите му подобен е бил казусът в Плевен.

" Там, откакто се изгледат деликатно камерите, се вижда, че момчето напълно не е подходило безобидно към обстановката. До огромна степен е предизвикало обстановката. Проверката продължава, на финала съм ", сподели Демерджиев.

Организацията за изборите

„ След няколко извършени избори Министерство на вътрешните работи има доста добър открит механизъм за деяние и противопоставяне на купения избор. Работи като смазана машина, само че тук ще прибавим малко повече сила поради връщането на хартиената бюлетина “, съобщи Демерджиев.

Той добави, че се чака по-голяма интензивност от хората, които биха желали да манипулират вота с разнообразни незаконни практики.

„ Сигурен съм, че обезпечим сигурността на вота и този път “, сподели той.

Демерджиев съобщи, че по изключение се чакат рокади в дирекциите по места преди избори там, където „ са сигурни, че се постанова такава намеса преди изборите “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР