Кой е виновен и при какви обстоятелства, трябва да изяснят

...
Кой е виновен и при какви обстоятелства, трябва да изяснят
Коментари Харесай

Радев за катастрофата с кола на НСО: Законът да се спазва, особено от политиците, които трябва да дават пример

Кой е отговорен и при какви условия, би трябвало да изяснят способените органи. Законът би трябвало да се съблюдава, изключително от политиците, които би трябвало да дават образец. Това сподели президентът Румен Радев във връзка пътния случай на входа на град Аксаково с присъединяване на кола от НСО, при който мъж почина.

Радев изрази съболезнования към фамилията на починалия. " Никога не приканвам водачите ми да карат бързо ", показа той.

По думите му свикването на Народното събрание може да бъде употребявано, с цел да бъде използван за предизборна естрада.

В четвъртък автомобил на НСО, в който е пътувал съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, катастрофира. При удара на колата с различен автомобил е умрял един човек. Инцидентът е бил породена от кола, ненадейно изскочила от път без преимущество. Това оповестиха от пресцентъра на " Продължаваме промяната ".

Военната прокуратура е образувала досъдебно произвеждане по случая, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов. Тепърва с автотехническа експертиза ще бъде изяснена скоростта, с която се е движил автомобилът, в който е пътувал Кирил Петков.

Националната работа за защита е профилирана военизирана държавна работа към Президента на Република България.

От своя страна от НСО излезе с позиция по проблема. " Националната работа за защита приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си ", написа в мнението.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР