Много клиенти и фенове на “спортистите на Toyota Gazoo Racing

...
Много клиенти и фенове на “спортистите на Toyota Gazoo Racing
Коментари Харесай

Toyota GR Supra и с механична кутия

Много клиенти и почитатели на “спортистите ” на Toyota Gazoo Racing имат едно общо нещо - те се кълнат в механичните трансмисии и не се интересуват доста от наличните сега версии на GR Supra с осемстепенна автоматизирана трансмисия. Сега производителят реагира на това.

Toyota дава обещание скоро да предлага и с механична кутия. Напълно новата, особено направена трансмисия е създадена, с цел да отговори на условията на почитетелите на спортните коли. И продължава с текста - „ На запалянковците на моторните спортове се предлага усъвършенствано преживяване при шофиране, което е още по-близо до ДНК-то на Toyota Gazoo Racing. “

GR Supra с ръчна скоростна кутия може да бъде разпозната по аления надпис Supra. Въпросът с кой мотор се комбинира новата оферта, Toyota оставя отворен. Възможни са разновидностите с четирицилиндров, както и с шестцилиндров мотори. Последният обаче още предходната година беше разпознат от нормално добре осведомени кръгове по-скоро като бъдещият сътрудник за механичната предевателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР