Много хора в последната седмица започнаха да игратя двойни роли

...
Много хора в последната седмица започнаха да игратя двойни роли
Коментари Харесай

От ГЕРБ-СДС питат: Натиснал ли е Гешев бутона Еnter на Корнелия Нинова?

Много хора в последната седмица започнаха да игратя двойни функции – приказвам за депутати, които започнаха да го играят секретарки на господин Гешев. Бутонът " Enter " работи от господин Гешев. Корнелия Нинова стои, стои... и някой като ѝ натисне бутончето, стартира да играе друга роля от тази, която ѝ планувал народът, когато я избрал. Това съобщи в коридорите на парламенат депутатът от ГЕРБ-СДС Маноил Манев.

„ Асистентка на господин Гешев – излиза и стартира да развива неговите тези я от естрада, я от някъде другаде. Нинова доста добре знае какво написа в правилника за работа с документи в Народното събрание. Чл. 40, алинея 6 нито лимитира, нито не разрешава на някой депутат да се запознае с документите, които тя засяга “, посочи той.

По думите му с въпросните документи към този момент са се срещнали Тошко Йорданов, Гроздан Караджов, Владислав Панев, Корнелия Нинова и Георги Свиленски.

„ Изпълнили са си нещата, пуснали са документ до ръководителя на Народно събрание, както гласи член 40, ал.6, той им е разрешил – няма нито един, който да не е получил позволение за боравене с тези документи. Качили са се горе, прочели са документите и то без да вършат цирковете на госпожа Нинова, която е извънредно добра парламентарна актриса “, добави Манев.

Искам да обърнем внимание на някои депутати, изключително на госпожа Нинова и нейната парламентарна група напоследък. Имаше ли аргументи всичко това да се случи – да вземат участие в договаряния с нас, да беседват с нас и внезапно да минат в друга позиция и да се включат по сигнали на прокуратурата и на господин Гешев персонално. Има ли някакви сили, с които ги държи този човек? Например, записи на лица, свързани с огромния въпрос за госпожа Нинова продавани ли са оръжия или не са продавани? Някой комуникирал ли си е с военнопромишления комплекс по нейно време? Задавам тези въпроси риторично, само че в случай че желаят – дано да отговорят, разяснява още националният представител от ГЕРБ-СДС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР