Много хора имат проблеми с носенето на маски в метрото

...
Много хора имат проблеми с носенето на маски в метрото
Коментари Харесай

Три положителни черти на защитните маски

Много хора имат проблеми с носенето на маски в метрото и на работа, тъй като им пречат да дишат, не са им комфортни или по някаква причина им пречат. Но маските, също по този начин си имат своите позитивни секрети и очевидни качества и в публикацията ще ви разкрия за някои не толкоз очевидни за някои хора огромни плюсове.
Първа позитивна линия: Маските затоплят и могат да се употребяват, като шал в студените дни
 В Чехия стават наложителни респираторните маски В Чехия стават наложителни респираторните маски
Чешкото министерство на опазването на здравето вкара в републиката задължението да се носят респираторни маски, които са с нараснала степен н...
Преди няколко месеца имаше студени дни в София, а и на други места и се постановяваше да носим шапки, шалове и палта. Аз персонално не съм огромен почитател на шаловете, обаче маската работи на лицето по същия метод като шалът и в действителност ти затопля главно към носът и устата, а и цялото лице.
Втора позитивна линия: Можеш да си закупиш изрисувана маска, която да е в цвета който ти харесва или да наподобява по метод, който ти подхожда
Има най-различни типове маски за отбрана. Някои са изрисувани по занимателен метод. Други наподобяват симпатично или даже благо. Това е много добра причина да си носиш маска, даже и да не ти е комфортна за известно време. Можеш да си купиш каквато си поискаш и да си моден.
Трета позитивна линия:  Предпазва теб и близките от заразяване
 Мюнхен разпредели 28 000 подправени маски вид FFP2 Мюнхен разпредели 28 000 подправени маски вид FFP2
В Мюнхен породи проблем с даването на маски от вида FFP2 на нуждаещи се. Оказа се, че разпределените защитни маски не отговар...
Това е много явна причина, само че е доста значимо да предпазваме своето и на другите хора здраве, тъй като има неща които можеш да си купиш, само че това да си здрав не постоянно можеш да купиш. Понякога здравето не се купува.
Надявам се тези три позитивни черти на защитните маски да са ви въодушевили! И помнете: здравето и предпазването ни зависи от нас!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР