Много дами инвестират много пари в скъпи кремове за грижа

...
Много дами инвестират много пари в скъпи кремове за грижа
Коментари Харесай

Учени твърдят: Заради тази напитка остарявате бързо

Много дами влагат доста пари в скъпи кремове за грижа за лицето и процедури в салоните за хубост, забравяйки, че храната, която консумираме, е от решаващо значение за младежкия ни тип.
Тук се прави и съществената неточност, изключително що се отнася до потреблението на питиета.
Именно след многочислени проучвания учените стигат до заключения, които сочат, че избрани питиета са една от аргументите за по-бързото стареене.
Става въпрос за газираните сладки сокове. Тези, които постоянно ги пият, имат доста по-висок риск от наднормено телесно тегло, както и от сърдечни болести, диабет и други сходни.
" Редовната консумация на подсладени със захар газирани питиета може в последна сметка да ви изложи на риск от разнообразни болести като затлъстяване, сърдечни болести, диабет вид 2 и други
И защото рискът от тези болести автоматизирано се усилва с възрастта, прекалено много захар сигурно не оказва помощ ", споделя доктор Ейми Гудсън.
Освен това, съгласно изследване от 2021 година, потреблението на сладки газирани питиета е обвързвана с промени в чревните бактерии и чревната микрофлора, инфектиране и оксидативен стрес, които са свързани с прибързано стареене.
Препоръката на всички лекари е да се понижи до най-малко приема на този тип течност и да се размени с по-здравословни питиета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР