Младоженци в македонския град Тетово организирали сватбата си, въпреки че

...
Младоженци в македонския град Тетово организирали сватбата си, въпреки че
Коментари Харесай

Болни младоженци заразиха с коронавирус гостите на сватбата ...

Младоженци в македонския град Тетово организирали сватбата си, макар че имали признаци на COVID-19, заяви уеб сайтът Сакам да кажам. Случаят бе доказан от лекар Илчо Ефкоски от болничното заведение в Тетово.

" Булката и младоженецът пристигнали в болничното заведение за вливания, с цел да се освежат преди сватбата. Вкъщи пили парацетамол и не съобщили на лекаря, че имат температура. Организирали сватбата си с всички екстри. Вкъщи си създали бързи Коронавирус проби, които посочили, че всички в фамилията са положителни, само че не повярвали, че тестванията са точни, защото си ги купили сами от аптеката. Не са си правили PCR проби. И след всичко това братът на младоженеца с някои членове на фамилията, част от които били положителни, незабавно отпътували на отмора в Албания. Това нямаше да стане известно, в случай че младоженецът не завърши в Инфекциозното поделение с пневмония. Сега идващите от фамилията чакат да бъдат приети в болница ", сподели доктор Ефкоски.

Същевременно хотел " Гейзер " в Сияринска баня, в южна Сърбия, стана клъстер на COVID-19, откакто бе намерено, че 68 души от тестваните общо 179 лица са положителни на ковид, оповестява сръбската организация Фонет. Тринайсет от позитивните имат признаци. Става ясно също, че 57 % от позитивните са имунизирани. Не са били тествани обаче гостите на детски рожден ден в събота с над 100 посетители, добавя организацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР