Младо американско семейство обсъжда дали да купи за своите деца

...
Младо американско семейство обсъжда дали да купи за своите деца
Коментари Харесай

Spark пуска Spywaretalk - смарт часовник за проследяване на деца

Младо американско семейство разисква дали да купи за своите деца младежи детски смарт телефони, както предлага главното им учебно заведение по аргументи, които са директно свързани с сигурността им.

" Докато един ден не загубихме следите на щерка ни в квартала, лицата ни бяха забодени в личните ни смарт телефони, до момента в който я търсехме.

Открихме я още веднъж след няколко минути, откакто охранители в съседство пристигнаха непринудено да извършат търсене в мрежата на кея и с помощта на това съумях да им покажа фотография, която бях получила от щерка ми малко по-рано - вижте, моята смарт телефон фикс идея оказва помощ за нещо.

Излязохме и купихме смарт телефони за децата си незабавно на идващия ден. “

Сега Spark пуска опция: " Spacetalk ", детски смарт телефон " всичко в едно ", смарт часовник и GPS, който се продава за 399 $ от 14 ноември с 24-месечно безлихвено заплащане.

За да намерите метод да проследявате къде се намират децата посредством приложение, наречено All My Tribe, ще би трябвало да плащате 6.99 $ на месец (за два часа) или 9.99 $ на месец (за до пет часа) през Apple или магазина за приложения на Гугъл. Данните и позвъняванията са спомагателни 7,99 на месец за наблюдаване посредством SmartPlan на Spark.

Spacetrack има лимитирани функционалности. Той не предлага отворен достъп до интернет и не поддържа никакви обществени медийни приложения. Но Спарк е добър вид и доста родители на дребни деца ще се съгласят с това.

Spacetrack разполага със SOS бутон, както и със дарба да ви предизвестява, в случай че детето ви се отклонява отвън авансово избрания всекидневен маршрут.

Контактните повиквания на детето се съхраняват на телефона на родителя и можете да ограничите на кои контакти детето може да отговори или да набере от своя Spacetalk.

Колкото и да не ви се има вяра, в днешно време заплахите дебнат децата ни от всякъде и е добре да има метод да са постоянно пред очите ни. Смарт джаджите са страхотна концепция за коледен подарък, тъй като с тях освен може да се погрижите за декорацията и коледното осветяване, само че и за най-ценното – децата!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР