Младият татко Росен Плевнелиев е на път скоро да стане

...
Младият татко Росен Плевнелиев е на път скоро да стане
Коментари Харесай

Младият татко Росен Плевнелиев ще става дядо СНИМКА

Младият баща Росен Плевнелиев е на път скоро да стане дядо.

Бившият президент е щастливо женен за третата си брачна половинка – синоптичката Деси Банова, с която имат двегодишно момченце. Неговият наследник Асен от втория му брак с Юлиана обаче е мощно влюбен в македонка и май скоро ще подвига женитба, написа Ретро.

Студентът впечатлява девойките с атлетична визия, която не се тормози да демонстрира в обществените мрежи. Сърцето му обаче е превзела красивата Нина от Скопие. Хубавицата от дълго време живеела в България и през предходната 2020 година приключила влиятелното Англо-американско учебно заведение в София. След дипломирането си кандидатствала в първокласен университет в чешката столица. В момента следвала и живеела в Прага, а с Асен се срещали в няколко точки в Европа. Връзката им била от разстояние, само че все пак намирали време за откраднати мигове дружно. Нина не крие насладата си от всяка тяхна сантиментална среща, която запечатват с умилителни фотоси, вижда се от профилите ѝ в обществените мрежи.



Росен Плевнелиев и някогашната му жена Юлиана към този момент познавали бъдещата си снаха. През предишното лято тя гостувала в един от морските им парцели, които след развода приписаха на синовете си. Били удовлетворени, че е високообразована и умна.

56-годишният някогашен президент обаче към момента не се чувствал подготвен да извършва ролята на дядо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР