Младежи посланици на Европейския парламент от Търговище да вдъхват позитивизъм

...
Младежи посланици на Европейския парламент от Търговище да вдъхват позитивизъм
Коментари Харесай

Усмивки и позитивизъм: Младежи вдигат духа по време на пандемията с видео послания

Младежи посланици на Европейския парламент от Търговище да вдъхват позитивизъм на хората в изолираност поради пандемията от ковид с видео канал. Кампанията е наречена " Младите на Европа против COVID-19 ” и доближава до целия свят в YouTube.
 
Възпитаниците на Първо СУ " Св. Седмочисленици " записват послания в клипове, посредством които показват позицията си за комплицираната обстановка към пандемията. Решихме да не стоим безучастни в миг, в които е значимо всеки да даде част от себе си за положителното на другите.
 DarikNews.bg
Обединихме се към концепция в обществените мрежи и я нарекохме „ Младите на Европа против COVID-19 “, споделя Дариана Трифонова.
 
" Нашата цел е да вдъхнем доверие и поддръжка на допустимо най-вече хора и имаме вяра, че дружно ще се оправим, добавя тя. Всички сме дружно в този момент - тежък интервал би трябвало да се активизираме. Да използваме времето си пълноценно - в този момент, когато в действителност го имаме.
 DarikNews.bg
Всъщност цялото време е наше ", счита Елинор Георгиева С видео обръщенията младежите желаят да покажат на всички, че границите може да не се минават с тела, само че се прескачат с дух. Към тяхната идея се включват и хора на изкуството - като актрисата Моника Угренова.
 
Всички ние, хората, се нуждаем от мотивация и усмивка. Н ай-важното обръщение, което желая да насочва към всички е че любовта и хуморът ще ни спасят. Тук съм тъй като една позитивна дума - в никакъв случай не е допълнително.

" Измислете какво да вършиме - единствено не се предавайте. Всичко ще бъде наред, остана още малко - не се предавайте - усмихнете се - светът е прелестен " , споделя Моника.

Приятели от разнообразни страни на Стария континент и даже Африка и Индия също са се присъединили в световното обръщение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР