Младежи ГЕРБ направиха флашмоб пред Министерството на вътрешните работи. Те

...
Младежи ГЕРБ направиха флашмоб пред Министерството на вътрешните работи. Те
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ пред МВР: “Дамаджаните вън!”

Младежи ГЕРБ направиха флашмоб пред Министерството на вътрешните работи. Те носеха дамаджани, облепени с Наказателно-процесуалния кодекс, като намек за прякора на Бойко Рашков и ги подредиха под прозорците на министъра. Имаше и лозунги и викания “Дамаджаните вън!”. Поводът бе решението на Софийския областен съд, че карцерът на, заповедта за нея – необразована и няма никакви доказателства, че Васил Божков е изнудван.

“Днес се извърши това, което Просто Киро сподели, че никой не е над закона. С решението на съда за противозаконния арест на Бойко Борисов. А от през днешния ден той към този момент е Просто Киро Кошаревски. Той е срам. А неговият екзекутор Бойко Рашков би трябвало да подаде оставка и да си скъса дипломата на юрист”, сподели водачът на младежкото ГЕРБ Георг Георгиев.

Младежите викаха Рашков да пристигна да ги арестува, откакто ги упреква за повдигането на цените на храните.

“Това ли е страната, в която би трябвало да живеем – с противозаконни арести”, попита момиче от ГЕРБ.

Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов е арестуван незаконосъобразно на 17 март, реши по-рано в четвъртък Софийският областен съд. Малко след постановлението на магистратите, някогашният министър председател благодари на съда в профила си във Фейсбук.

“Благодаря на българския съд! Няма никой над закона ”, написа Борисов.

Това е отпратка към думи на премиера Кирил Петков – още веднъж в обществената мрежа, след акцията пред дома му в Банкя. Тогава Петков написа: “Няма никой над закона ”.

Полицията е наказана да заплати на Борисов 300 лв. като разноски по съвещанието.

В решението си арбитър Николай Урумов показва, че до момента на задържането на някогашния премиер  или доказателствено средство, което да сочи евентуалната му съпричастност към реализиране на закононарушението “изнудване ”, което касаеше избягалият в Дубай предприемач с 18 обвинения .

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР