Над 50 000 зрелостници се явиха на изпит по български

...
Над 50 000 зрелостници се явиха на изпит по български
Коментари Харесай

Цената на „знанието“: Минути след началото на матурите bTV получи верните отговори

Над 50 000 зрелостници се явиха на изпит по български език и литература.
А bTV си купи правилните отговори от няколко търговци. Първите решения получихме единствено 16 минути след началото на изпита.

През последните няколко дни в обществените мрежи се появиха разнообразни оферти за търговия с матурите. Докато подготвяхме материала, говорихме с няколко души, които продаваха отговорите. Купихме ги от двама от тях. Като офертите, които получихме, са за сред 140 и 200 лв.. Отговорите започнахме да получаваме безусловно минути след началото на изпита.

Оказа се, че те се припокриват съвсем изцяло с публично оповестените отговори от МОН . На затворените въпроси в единия случай - са без неточност. В другият - има една такава.

 След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

Интересното е, че получихме правилните отговори и на първите 20 въпроса от трети търговец, с който влязохме в контакт, само че не бяхме платили нищо.

Екипът на bTV съумя да купи отговорите от двама търговци. Първият ни изпраща решенията 16 минути след началото на матурата. Това се случва в затворена Вайбър група, в която с изключение на нас има още 14 души. До 10:30 ч. имаме отговорите на всичките отворени и затворени въпроси.

Гледайте Централната емисия на bTV Новините.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР