БСП показахме, че с нас хората имат силна социална защита.

...
БСП показахме, че с нас хората имат силна социална защита.
Коментари Харесай

Ченчев в Ботевградско: Показахме, че с БСП хората имат силна социална защита

„ Българска социалистическа партия показахме, че с нас хората имат мощна обществена отбрана. Когато сме ръководство - го вършим с грижа за хората. Когато сме в съпротива – отстояваме правилата и предложенията си, не отстъпваме, не предаваме хората и обещаното. Защото, тези, които през днешния ден приказват за увеличение на пенсиите – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, до през вчерашния ден отхвърляха предложенията на Българска социалистическа партия за увеличение на вдовишките надбавки, за преизчисляване на всички пенсии ”. 
Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област Иван Ченчев на среща в Пенсионерския клуб на ботевградското село Литаково.
„ Ще дам още един образец: ГЕРБ и Движение за права и свободи поддържаха единствено част от предлагането на Българска социалистическа партия и гласоподаваха да се провиснал по 100 лева за Великден и Коледа за пенсионерите с минимална пенсия. Отхвърлиха обаче другото предложение на социалистите да бъдат дадени по 50 лева за всички останали пенсионери ”, добави социалистът.
„ Ако не запазим хората с грижа за тях, след 20 години няма да има нито хора, нито стопанска система, нито страна. Затова за Българска социалистическа партия постоянно ще бъде приоритет мощната обществена поддръжка. Затова и за осемте месеца, в които бяхме в ръководството, дадохме опция младите фамилии да изпращат децата си на детска градина гратис, учениците да получават учебници гратис. Всяко дете да получава помощ при потегляне на учебно заведение. Майчинството за втората година се усили. Вдигнахме пенсиите с 30% ”, акцентира Ченчев и добави: 
„ Аз през днешния ден мога да застана пред вас и да кажа всичко, което сме свършили, по този начин, както преди избори съм заставал тук и съм казвал какво дава обещание Българска социалистическа партия. Каквото обещаваме – доказахме, че го изпълняваме ”, съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в София област. 
По думите му съзнателно се манипулират хората с тезата за провеждането на нови избори наесен, с цел да не излязат да гласоподават в този момент. Затова, той прикани хората да не се въздействат от това и да поддържат партията, потвърдила, че е поредна, сериозна и не предава гласоподавателите си – Българска социалистическа партия, с номер 24 в бюлетината. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР