Младата звезда на Евертън Антъни Гордън иска да напусне „карамелите“

...
Младата звезда на Евертън Антъни Гордън иска да напусне „карамелите“
Коментари Харесай

Младата звезда на Евертън натиска за трансфер в Челси

Младата звезда на Евертън Антъни Гордън желае да напусне „ карамелите “ и да се причисли към Челси, стана ясно. Лондончани към този момент излязоха с първа оферта на стойност от 45 милиона паунда за младежкия национал на Англия, който беше обект на интерес и от страна на Тотнъм това лято.

Предложението на „ сините “ обаче беше отхвърлено от Евертън, които упорстват, че младият полузащитник не се продава. Сега обаче „ The Telegraph “ разкрива, че Гордън желае да напусне „ Гудисън Парк “ в посока „ Стамфорд Бридж “.

Смята се, че от Челси не желаят да платят над 50 милиона паунда за Гордън, само че биха могли да показват нова оферта, която включва разнообразни бонуси, с които да доближи тази сума.

Тимо Вернер към този момент се завърна в Република България Лайпциг, до момента в който Калъм Хъдсън-Одои, Кристиан Пулишич и Хаким Зиеш са подготвени да изоставен „ Стамфорд Бридж “ или чартърен, или за непрекъснато до края на месеца. Поради тази причина мениджърът на лондончани Томас Тухел желае да добави нов изобретателен състезател в предни позиции.

Очаква се персоналните условия на Гордън да не съставляват проблем за лондончани, само че остава да се разбере дали Челси са подготвени да дадат повече от тези 50 милиона за една от най-ярките млади звезди във Висшата лига.

Anthony Gordon wants to leave Everton for Chelsea |
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР