Младата звезда на Аякс - Антони е все по-уверен, че

...
Младата звезда на Аякс - Антони е все по-уверен, че
Коментари Харесай

На финалната права: Манчестър Юнайтед уреди трансфера на Антони

Младата звезда на Аякс - Антони е все по-уверен, че ще приключи прехвърлянето си в Манчестър Юнайтед още тази седмица, твърди „ Daily Mail “. В същото време журналистът на „ The Athletic “ Дейвид Орнщайн оповестява, че същото въодушевление царува и в лагера на „ алените дяволи “

22-годишният бразилец сподели отлични неща в Аякс, като способства с 24 гола и 22 асистенции. Нидерландското издание „ De Telegraaf “ също по този начин твърди, че Юнайтед е изпратил оферта от 90 милиона евро за играча и към този момент е договорил персоналните му условия, като Антони ще подпише петгодишен контракт до лятото на 2027-а година.

BREAKING: Antony is confident of sealing £80m switch to Man United as he begins Cheshire house hunt
— MailOnline Sport (@MailSport)
Смята се, че играчът е подал молба за трансфер, защото има мощното предпочитание да се събере още веднъж с Ерик загар Хаг, който му беше ментор на „ Йохан Кройф Арена “ и даже е почнал да си търси къща в Чешър.

Пристигането на Антони би трябвало да провокира трансферна въртележка, която може да докара до завръщането на Хаким Зиеш в Аякс от Челси. Очаква се също по този начин идването на бразилеца на „ Олд Трафорд “ да прати Антъни Еланга чартърен в Евертън, до момента в който неговият съотборник при „ алените дяволи “ Джеймс Гарнър също може да го последва, само че с непрекъснат контракт.

До момента в Ман Юнайтед привлякоха Лисандро Мартинес (Аякс) за 48,3 милиона, Тайрел Маласия (Фейенорд) за 12,9 милиона и Каземиро за 60 милиона паунда. Кристиан Ериксен пък дойде на „ Олд Трафорд “ като свободен сътрудник. Това значи, че за следващо лято англичаните ще извадят над 200 милиона за прехвърляния след привличането на Антони.  

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР