Младата жена от пловдивското село Брестник направила опит да се

...
Младата жена от пловдивското село Брестник направила опит да се
Коментари Харесай

Любовна драма накарала Станислава от Брестник да посегне на живота си? Селото в шок!

Младата жена от пловдивското село Брестник направила опит да се самоубие по извънредно нечовечен метод. Станислава Додова пробвала да пререже гърлото си и да почине от кръвозагуба, само че била открита в точния момент.

Опитът й да постави завършек на живота си станал към 22 часа в петъчната вечер. Станислава била сама в двора на фамилната им къща в селото. Вътре в къщата били майка й Мария и вторият й татко Димитър, както и по-малкото й братче Георги, който е възпитаник в началното учебно заведение. Станислава взела кухненски нож и се пробвала да си разреже шията. Причините да си посегне не са ясни, само че се допуска, че е обвързвано с любовни връзки, оповестява " Монитор ". Няколко часа по-късно младата жена била открита да лежи в локва кръв в двора на фамилната къща.

След 2 часа на 24 март била призната в незабавното поделение на УМБАЛ " Св. Георги " в сериозно положение. За наслада на околните й, лекарите съумели да я стабилизират и в съботния ден младата жена към този момент била в устойчиво положение и контактна.

" В потрес сме в селото, тъй като тя е доста положително, хубаво и добродушно момиче. От положително и работливо семейство. Дано лекарите да съумеят да я спасят ", сподели някогашният кмет на село Брестник Георги Козов, който е братовчед на фамилията на Станислава.

Момичето е останало полусирак, когато е било едвам на към годинка. Тогава татко й умира в злополука и майка й с бебето е била принудена да напусне къщата на свекър и свекърва. Отишла краткотрайно при вуйна си да живее с дъщеричката си, а по-късно се дами за втория татко на Станислава, с който имат второ дете – Георги.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР