Млада жена от Стара Загора търси кой е платил сметката

...
Млада жена от Стара Загора търси кой е платил сметката
Коментари Харесай

Жена издирва човек, платил сметката ѝ за ток

Млада жена от Стара Загора търси кой е платил сметката ѝ за ток. В социалните мрежи тя търси индивида, който евентуално по простъпка е заплатил тока на нейното семейство.

Силвина се надява по този метод незнайният Дядо Коледа самичък да не остане без електричество при започване на другата година. За платената ѝ сметка разбрала, когато се пробвала да се издължи на сдружението онлайн.

" В моите показа е някои възрастен човек, който евентуално не е чул, когато са му споделили на касата имената, както и адреса, и просто е споделил да, да, да и е платил ", счита Силвина.

" Надявам се всички, които имат родственици, да ревизират касовите бележки на роднините си, да им оказват помощ да не останат без ток, било то в този момент или януари месец, без значение ", сподели още тя.

" Аз постоянно съм била почтена и в никакъв случай не съм приемала, че това е коледно знамение. Просто исках човекът, въпреки всичко е работил за тези пари, 137 лв. нито са доста, нито са малко. Ако човекът е постоянен длъжник, ще разбере януари месец, когато му излезе втората фактура ", съобщи Силвана пред Нова телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР