Митнически служители на Капитан Андреево осуетиха опит за нелегално пренасяне

...
Митнически служители на Капитан Андреево осуетиха опит за нелегално пренасяне
Коментари Харесай

Осуетиха опит за нелегално пренасяне на близо 2 кг златни накити на Капитан Андреево

Митнически чиновници на " Капитан Андреево " осуетиха опит за незаконно преместване на златни украшения, оповестява организация " Митници ".

На 02.08.2022 година на пункта пристигал лек автомобил марка " Фолксваген Шаран " с българска регистрация, пътуващ от Турция за България. Шофьорът и петимата пасажери - български жители декларирали, че не придвижват артикули за обявление.

Превозното средство било определено за щателна митническа инспекция. При физическото претършуване във фабрична празнина на предната пасажерската седалка митническите служители открити 24 полиетиленови плика, съдържащи произведения от жълт метал. При осъществен персонален обзор на лидера в бельото му са открити 3 транспарантни плика също с произведения от жълт метал.

Общото тегло на откритите украшения е 1838.20 грама. Тяхната стойност се прави оценка на 165 438 лева

По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура- Хасково.

Спрямо лидера с букви С.В. е взета мярка за неотклонение парична гаранция. Също по този начин му е наложена възбрана да напуща страната, с изключение на с позволение на наблюдаващия прокурор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР