Мисля, както знаете, че отговорът в Газа, в ивицата Газа,

...
Мисля, както знаете, че отговорът в Газа, в ивицата Газа,
Коментари Харесай

Байдън: Военният отговор на Израел на нападението на Хамас беше прекомерен

" Мисля, както знаете, че отговорът в Газа, в линията Газа, беше несъразмерен ", съобщи той пред медиите в Белия дом.

Това е една от най-острите му рецензии досега против дейностите на израелското държавно управление, отбелязва Ройтерс.

Вчера израелската войска ускори ударите си по Рафах, а Вашингтон предизвести историческия си съдружник за риска от " злополука " в този град, намиращ се до границата с Египет.

" Много, доста упорствам филантропичната помощ да доближи до Газа ", акцентира Байдън, представен от Българска телеграфна агенция.

Според Организация на обединените нации палестинската територия е изправена пред " кошмарна " филантропична обстановка. Освен това Байдън съобщи, че няма проблеми с паметта, опровергавайки оповестения отчет на специфичен прокурор на Съединени американски щати.

Израелската войска разгласи по-рано, че е атакувала пълководец от елитната бригада " Ал Радуан " на " Хизбула " в Южен Ливан, съобщи ДПА.

" В отговор на изстрелването, ориентирано към Кирят Шмона тази заран, израелски аероплан нанесе удар по командира на регион Хиам в бригадата " Радуан " на терористичната организация " Хизбула " в Южен Ливан в региона на Набатея ", съобщи израелската войска. Командирът е взел участие в редица обстрели на регионите на Кирят Шмона и Метула в Северен Израел, съгласно същият източник.

Според пресслужбата на Хизбула при удара са били ранени двама нейни членове, чиито имена не се показват. Единият от тях е в " тежко положение ".

Източник от ливанските служби за сигурност удостовери, че израелски дрон е нанесъл пряк удар по автомобил в южния град Набатея, в който е имало двама души.

Напрежението по границата е високо от началото на войната сред Израел и палестинската организация " Хамас " в Газа на 7 октомври, напомня ДПА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР