Mиска забавлява пенсионери в старческия дом Гергана“ във Варна. Освен

...
Mиска забавлява пенсионери в старческия дом Гергана“ във Варна. Освен
Коментари Харесай

Миска забавлява възрастни хора! Ева Добрева се бори за короната „Мис Свят“

Mиска забавлява пенсионери в старческия дом „ Гергана “ във Варна. Освен с празничните стратегии, в които взе участие, тя оказва помощ и в грижите за възрастните хора, както и подбиране на дарените облекла. Този ангел е красивата Ева Добрева , която ще популяризира България на най-престижния конкурс „ Мис Свят “. Той ще се организира през декември в Пуерто Рико.

Нашенката е изнрана след онлайн кастинг всред 48 утвърдени кандидатури на девойки от цялата страна.

Ева е на 21 и в родом от Варна. Завършила е Националното учебно заведение по изкуства „ Добри Христов “ с национално пеене и пиано. При всяка опция употребява гения си в интерес на хората в неравностойно състояние. Владее британски и съветски език. През свободното си време обича дa излиза с другари и да разхожда домашния си любим Скай, който е немски шпиц. Поддържа форма с тренировки по кикбокс и киокушин карате.

„ Страстта ми към бойните спортове идва от моя брат, който от ранна детска възраст тренира и ме стимулира непрекъснато “, споделя варненката. Тя се усеща готова за идното предизвикателство през декември с помощта на личностните си качества, както и опита на модел. През 2019 година Ева взе участие в интернационалния конкурс „ Мис Азия “ и влиза в топ 10, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР