Мишел Йео, номинирана за Оскар за главна женска роля, публикува

...
Мишел Йео, номинирана за Оскар за главна женска роля, публикува
Коментари Харесай

Мишел Йео застраши шанса си за Оскар с пост в Instagram

Мишел Йео, номинирана за " Оскар " за основна женска роля, разгласява и по-късно изтри пост в Instagram, който може да заплаши номинацията й, оповестява Yahoo! News. Това стана във вторник, часове преди края на периода, в който членовете на Академията да изпратят гласовете си. 

Йео, звездата от кино лентата " Всичко на всички места едновременно ", показа публикация от Vogue, в която става дума за това дали Кейт Бланшет се нуждае от още една статуетка. Тя е със заглавие " Минаха повече от две десетилетия, откак небяла жена е печелила за най-хубава актриса. Ще се промени ли това през 2023? "  В публикацията се споделя още, че Кейт Бланшет към този момент има две статуетки, до момента в който за Йео евентуална победа би била животопроменяща.

С поста си обаче Йео може да е нарушила значимо предписание - същото, което провокира разногласия към акцията, довела до номинация на Андреа Райзбъро за нискобюджетния самостоятелен филм " За Лесли ". Според №11 от правилата на Академията, " Споменаване на други номинирани ", се споделя, че " всякаква тактичност, която показва име или заглавие на съперник, е категорично неразрешена ". Въпреки че тя не е създател, а единствено цитира публикуван в медиите текст, допустимо е тълкуванието на поста да попадне в рубрика " всякаква тактика ".

 <div class= Instagram
" src= " https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/ZWPfkgAZgFF32_5F.rgZKw--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTcwNTtoPTg3NTtjZj13ZWJw/https://media.zenfs.com/en/thedailybeast.com/4db733d350c821b8ee9abd14e617bc45 " />

Активността на номинираните за " Оскар " в дните преди церемонията се следи зорко от регулаторните органи на Академията. Правилата споделят още, че изявите в социалните мрежи на хора, свързани с номиниран филм, които хвърлят отрицателни мнения и догатки върху други ленти и експерти " няма да бъдат толерирани ".

Все отново номинацията на Андреа Райзбъро не бе свалена след споменаването на Кейт Бланшет от нейни поддръжници през януари - въпреки и казусът да бе особено прегледан от Академията. Вероятно нищо няма да се случи и на Йео. 

В момента малайзийската актриса е любимец на букмейкърите в категорията за основна женска роля с коефициент 11/10. Шансът на Бланшет да завоюва за " Тар " се прави оценка на 8/13, а другите кандидати са несравнимо по-назад - 20/1 за Райзбъро и 40/1 за Мишел Уилямс от " Семейство Фейбълман ". Най-малък е шансът на Ана де Армас, изпълнила ролята на Мерилин Монро в " Блондинка ". 

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР