Миро зарадва почитателите си с голям концерт в зала 1

...
Миро зарадва почитателите си с голям концерт в зала 1
Коментари Харесай

Миро пропагандира секта по концертите си

Миро зарадва феновете си с огромен концерт в зала 1 на НДК. Певецът излезе да пее пред почитателите си на 21 декември. Дни преди настъпването на Коледа, изпълнителят извърши най-обичаните си песни, а сред тях споделяше молебствия и завършваше с " Амин! ", видя кореспондент на Lupa.bg.

Концертът " Christmas Edition " е част от турнето “Best of ”, което започва през август от Созопол. Изпълнителят, който бе наставник в " Гласът на България " този сезон, към този момент обиколи няколко града в страната, където се надяваме, че концертите не са протекли като в НДК. 



Миро с обичания си свещеник

Миро от години е част от протестантска общественост в България – Църква Пробуждане и не стопира да прокламира вярата си. По време на концерта си Миро пусна на видеостената зад него свещеник Максим Асенов, който стартира да приказва за Господ и да споделя молебствия. 

" Отидох на концерт, не на неделна литургия или на сектантска колекция. Беше извънредно и си потеглих " - разясниха разочаровани почитатели на артиста. 



Мирослав Костадинов от години е член на съмнителната черква. Достатъчно е да се видят няколко минути от клип, показващ по какъв начин протичат сбирките и за всеки съответен човек излиза наяве, че пробуждането е чисто отцепничество. Коментарите в обществените мрежи също препращат в тази тенденция.

" Аз споделих, че праведният е самоуверен като млад лъв ", крещи до пристъп Максим, до момента в който наивници скандират името му и му ръкопляскат в унес. Подобни " стимулиращи " реплики валят ежеминутно, а в тях явно се припознават и родните звезди, които поддържат тази агитация от формалния й уебсайт с имената си и стимулиращи отзиви за пропаганда.

" Без никакво подозрение е събитие в духовния живот на България. Това е Лидерът, който чаках. Това е моят наставник ", гръмко декларира Миро за Асенов, който добре осребрява вярата в Бог. Пасторът демонстрира забележителен начин на живот. Пазарува единствено маркови облекла, носи часовник " Ролекс ", има защита и водач.



Снимки: Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР