Мира Добрева е една от най-хулените телевизионни водещи, но това

...
Мира Добрева е една от най-хулените телевизионни водещи, но това
Коментари Харесай

Изненада! Мира Добрева издаде огромна тайна

Мира Добрева е една от най-хулените телевизионни водещи, само че това по никакъв метод не я отхвърля от мераците й да се гледа на екран. Нещо повече, чуди се по какъв метод да се заяде с злобарите, след което да се изкара жертва. 

В обществените мрежи Мира сподели кой лишава отрицателната й сила, откакто мъжът й Жоро Торнев я заряза, а столът й в Българска национална телевизия не стопира да се клати от ден на ден и повече.

" Казват, че хората, които имат кучета и ги разхождат постоянно, са по-здрави от хората, които не имат кучета. Има едно изказване даже, че кучето оказва помощ да свалите високото кръвно. Моето очевидно по тази причина играе, тъй като някои хора ми го качват, а Найро все съумява да смъкна ска̀лата на напрежението ", написа тя под фрагменти, на които я виждаме да разхожда домашния си любим. 

Няколко дни по-рано Добрева имаше рожден ден, само че се отхвърли от шумно празненство. Животът й не е по никакъв начин лек и не й е до празненства. 

" Измина още една година от живота ми, без блясъка на фойерверки и букети от заря… Наздравиците през днешния ден ще бъдат скромни. Далечна ми е тази задължителност на празника и превръщането му в факсимиле …не е за мен това - непременото чувство, че би трябвало да сме в приповдигнато въодушевление, да се веселим за Рождения си ден…

За мен е значимо осъзнаването, че оттатък суетата, лустрото, показността - от другата страна стои Животът, в неговото ежедневно измерение и прелестната опция за смяна, за израстване, за разрастване на най-смисленото и дълбокото, с което сме пристигнали на този свят!, "  пише show.blitz.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР