Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ започва серия от

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ започва серия от
Коментари Харесай

МРРБ ще представи онлайн мерките за енергийна ефективност

Министерството на районното развиване и благоустройството /МРРБ/ стартира серия от публични съвещания за Интегрираната стратегия за енергийна успеваемост, която ще се извършва в границите на Националния проект за възобновяване и резистентност по инструмента Recovery and Resilience Facility на Европейската комисия, заяви пресцентърът на Министерство на регионалното развитие.

Оттам прецизират, че срещите ще стартират на следващия ден онлайн. В тях ще взе участие министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова и зам.-министърът Деница Николова. По програмата са планувани вложения от 3 милиарда лева в ограничения за енергийна успеваемост на публични, частни и индустриални здания, системи за улично осветяване, се показва в известието.

На 12 ноември е планувана консултация с представителите на камари и браншови организации. На 13 ноември е срещата с юридически лица с нестопанска цел, работещи в областта на енергийната успеваемост, а на 16 ноември програмата ще бъде разисквана с представители на бизнеса в бранша, осведомят от Министерство на регионалното развитие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР