Министърът на туризма Христо Проданов посети днес ваканционно селище „Албена,

...
Министърът на туризма Христо Проданов посети днес ваканционно селище „Албена,
Коментари Харесай

Министърът на туризма: „Албена“ е пример за развитието на устойчив туристически продукт

Министърът на туризма Христо Проданов посети през днешния ден ваканционно населено място „ Албена ", където се срещна с политиките на компанията по повод развиването на резистентен туристически артикул, вложенията в мощности за възобновима сила, както и концентрирането на всички бизнес действия върху правилата на кръговата стопанска система, оповестиха от министерството.

Заместник-директорът с сектор „ Бизнес развиване " инж. Димитър Станев показа възприетата през 2017 година Стратегия за стабилно развиване на „ Албена " АД, поставяйки акцент върху енергийната самостоятелност на комплекса, интелигентното ръководство и мониторинг на процесите, третирането на отпадъците, водните запаси, екологичния превоз и производството на храни и питиета.

В края на представянето министър Проданов показа високата си оценка във връзка с постигнатото, като уточни, че ваканционното населено място може да бъде образец за това по какъв начин би трябвало да се развива българският туристически артикул в бъдеще. В рамките на визитата той прегледа също прилежащия естествен резерват „ Балтата ", поречието на река Батова и плажната линия на комплекса.

Домакин на срещата, проведена взаимно с Националния ръб по туризъм, бе изпълнителният шеф на „ Албена " Красимир Станев. Участие взеха също Маргита Тодорова, шеф „ Маркетинг и продажби " и Маринела Цанева, шеф „ Експлоатация ", доктор Полина Карастоянова, изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм, доцент Румен Драганов от Института за разбори и прогнози за осведомителната среда в туризма, доктор Мартин Захариев, зам.-председател на УС на НБТ, Галин Господинов, регионален шеф на Добрич.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР