По време на посещението си в Несебър и к.к. Слънчев

...
По време на посещението си в Несебър и к.к. Слънчев
Коментари Харесай

Министър Милошев се срещна с председателя на Българската хотелска асоциация Веселин Данев

По време на визитата си в Несебър и к.к. Слънчев бряг министър Евтим Милошев се срещна с ръководителя на Българска хотелска асоциация Веселин Данев. Организацията беше учредена на 16 април и сплотява напъните на доста от огромните представители на хотелиерския сегмент като част от туристическия бранш в България.

Целта на Българска хотелска асоциация е да предизвиква и подкрепя развиването и представителството на притежателите на хотели, както и да пази правата и ползите на членовете си, които съставляват огромна част от туристическия бизнес и легловата база в страната ни.

В Управителния съвет на БХА влизат притежатели и представители на редица хотелски вериги у нас - Веселин Данев, Живко Иванов, Венцислав Танчев, Красимира Стоянова, Милко Рушанов, Таня Генева и Росица Венева.
„ В БХА аз съм пръв измежду равни ", акцентира ръководителят на Управителния съвет на БХА Веселин Данев и разяснява настоящи въпроси и проблеми, пред които се изправят притежателите на хотели у нас.

Веселин Данев срещна министър Милошев с задачите и концепцията на организацията, които по думите му не се опълчват на към този момент работещи структури като БХРА, Алианс „ Българско Черноморие ", Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Българската асоциация на експертите в мениджмънта на хотели. Веселин Данев показа на министъра работещ с устойчиви практики морски хотелски комплекс от затворен вид.

Данев бе безапелационен, че комбинираният туристически артикул, който оферират огромните български хотелски вериги и курортни комплекси, е на извънредно високо равнище, конкурентен и при доста положително съответствие цена-качество. Веселин Данев заяви, че възнаграждението на заетите в доста от огромните хотелски вериги доста надвишава междинното за туристическия отрасъл в страната.

Министър Милошев съобщи подготвеност да работи интензивно с всяка организация, която развива бранша и пази имиджа и ползите на България като влиятелна туристическа дестинация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР