Служебният министър на туризма Евтим Милошев представи качествената българска храна

...
Служебният министър на туризма Евтим Милошев представи качествената българска храна
Коментари Харесай

Евтим Милошев показа на дипломати хубавата храна и гостоприемството на България

Служебният министър на туризма Евтим Милошев показа качествената българска храна и преимуществата на страната ни като туристическа дестинация на работна закуска в съботната заран с представителите на Дипломатическия корпус, гостували на по откриването на летния туристически сезон в Несебър. На неофициалната работна закуска участва и президентът Румен Радев, който взе участие и в откриването на сезона в петък, оповестиха от Министерството на туризма.

На закуската участваха също секретарят по просвета, обучение и туризъм към резидентската институция и някогашен министър на туризма Илин Димитров, министърът на опазването на здравето Галя Кондева, Йорданка Чобанова - началник на Представителството на Европейската комисия (ЕК) в България, посланици и дипломати от над 20 задгранични задачи.

Закуската беше готова единствено от обичайни български висококачествени артикули. Милошев персонално показа гастрономични елементи за продуктите и информация за районите на техния генезис, българските обичаи, като подчертава и върху известното българско гостолюбие .

Той съобщи също, че България е подготвена и чака своите туристи.

По данни на Европейската туристическа комисия, за първите 3 месеца на 2024 България е в челото по растеж на туристи в Европа по отношение на 2019 година по данни с растеж от 39% по отношение на първите 3 месеца на 2019 година, осведомят още от Министерството на туризма.
 Морето ни е чисто, само че казусът с неналичието на фрагменти остава
Морето ни е чисто, само че казусът с неналичието на фрагменти остава

Браншът чака туристи даже от Израел макар войната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР