Министърът на спорта Красен Кралев покани руския си колега Павел

...
Министърът на спорта Красен Кралев покани руския си колега Павел
Коментари Харесай

Кралев покани руския си колега в България за големите спортни първенства наесен

Министърът на спорта Красен Кралев предложения съветския си сътрудник Павел Колобков да посети България през септември, оповестиха от пресслужбата на министерството (ММС). Колобков е приел, като е декларирал, че ще направи всичко допустимо да участва на влиятелните надпревари в България.

През септември България ще одобри три огромни събития - международните шампионати по волейбол за мъже, художествена гимнастика и гребане.

Кралев е на посещаване в Москва, където ще участва на откриването на международното състезание по футбол. Там той взе участие в работна среща, проведена от Разширеното отчасти съглашение за спорт (ЕPAS) на Съвета на Европа и Министерството на спорта на Руската федерация.

Тема на диалозите е била битката с манипулирането на спортните надпревари. Кралев изтъкнал: " Като ръководител на Съвета на Европейски Съюз през първата половина на 2018 година България сложи на дневен ред разнообразни настоящи тематики в бранш " Спорт " със сериозен акцент върху казуса с операциите на спортни надпревари ", показват от министерството.

" Гордея се, че дружно с моя екип по време на нашето председателство успяхме да върнем в дневния ред на Европейски Съюз казуса с уреждането на мачове – тематика, която бе в застой в последните години ", сподели Кралев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР