Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще участва в
Коментари Харесай

Mинистър Kралев ще участва в дебат Спорт, а не насилие в училищата

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще взе участие в спор, проведен от в. " 24 часа " на тематика " Спорт, а не принуждение в учебните заведения ". Дебатът ще се състои на 15 септември 2017 (петък) от 14.00 часа в зала " Киото " на хотел " Маринела " в София.

Един от главните цели на Министерството на младежта и спорта (ММС) е развиването на спорта измежду подрастващите и децата, в това число като предварителна защита против насилието. Спортът и физическата интензивност са едни от най-важните средства за битка против нездравословните феномени. ММС развива редица стратегии и е стартирало начинания, чиято цел е да обезпечи налична спортна база за учениците и да провокира интереса им към спорта.

В дебата ще вземат присъединяване и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, кметът на София Йорданка Фандъкова, зам.-министърът на образованието и науката Деница Сачева, зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, ръководителят на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Славчо Атанасов, ръководителят на парламентарната комисия по образования и просвета Милена Дамянова, известни спортисти като Любо Ганев, Тервел Пулев, Евгени Иванов, педагогичен съветници и специалисти.

 Министър Кралев се срещна с медалистите от IX Световни Мастърс игри
Министър Кралев се срещна с медалистите от IX Световни Мастърс игри

" Поздравявам ви за триумфите и благодаря за напъните "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР