Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител

...
Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител
Коментари Харесай

Красен Кралев откри игрище за мини футбол в Провадия

Министърът на младежта и спорта и претендент за депутат от ГЕРБ-СДС във Варна Красен Кралев и кметът на Провадия инж. Жоро Илчев откриха ново игрище за мини футбол и зона за фитнес навън в града.

Проектът е финансиран от Министерството на младежта и спорта със 185 806 лв.. Футболното игрище разполага с изкуствена настилка, осветяване и трибуни.

То ще се употребява както от футболния тим на Провадия, по този начин и от всички поданици на града.

" През последните четири години се направи доста за спорта в България. Това е следващият осъществен план. Само със средства на ММС са ремонтирани и построени близо 100 спортни уреди. Ще продължим да влагаме в спортна инфраструктура, с цел да може нашите деца да спортуват на съвременни стадиони и да ни радват с триумфите си. Пожелавам ви със здраве да употребявате новото украшение на Провадия ", съобщи Красен Кралев.

Спортният министър изненада тима на Провадия със спортни екипи, футболни топки, мрежи и флагчета.

Кметът на Провадия Жоро Илчев благодари на Красен Кралев за поддръжката към спорта в града. Той подари на спортния министър часовник, който да му припомня, че е време да посети Провадия още веднъж. Илчев изрече благодарността си към държавното управление и премиера Бойко Борисов за цялата поддръжка, оказвана на града.

Красен Кралев направи ревизия и на игрището за мини футбол и баскетбол в Игнатиево. Кметът на Община Аксаково Атанас Стоилов и кметът на Игнатиево Димитър Димитров срещнаха Кралев с стадия на строителството на оборудването. То също ще разполага с изкуствена настилка, трибуни и осветяване. Средствата, отпуснати от ММС за реализирането на плана, са в размер на 153 279 лева

В днешния ден Кралев посети Ветрино, където се срещна с поданици и представители на спорта в общината. По време на срещата Красен Кралев подари спортни екипи и футболни топки на с. Момчилово. Министър Кралев и кметът на селото Пламен Петров разискаха опцията да бъдат ремонтирани съблекалните на стадиона, където локалният отбор организира мачовете си.

Красен Кралев пое ангажимент и пред кмета на Община Ветрино Димитър Димитров в общинския център да бъде построена площадка за стрийт фитнес. Димитров и жителите на общината благодариха на Кралев за усилената работа и грижите, които поставя за българския спорт и всички спортисти.
 Красен Кралев и Кирил Ананиев дадоха начало на реконструкцията на зала
Красен Кралев и Кирил Ананиев дадоха начало на реконструкцията на зала " Борис Гюдеров " в Перник

Стойността на плана е 535 812,14 лв
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР