Министърът на израелското правителство Бени Ганц, един от тримата мъже,

...
Министърът на израелското правителство Бени Ганц, един от тримата мъже,
Коментари Харесай

Израел предупреждава за военните действия по границата на Ливан: „Пясъчният часовник за политическо уреждане изтича“

Министърът на израелското държавно управление Бени Ганц, един от тримата мъже, които съставляват изключителния боен кабинет на страната, заплашва да ускори военните дейности на Израел на границата сред Израел и Ливан, където бойци на Хизбула стреляха по Северен Израел.

„ Искам да кажа на света: Ситуацията на северната граница изисква смяна “, сподели Ганц на конференция късно в сряда, добавяйки, че жителите на граничните общности, които са били евакуирани заради боевете там, би трябвало да бъдат върнати по домовете си.

„ Пясъчният часовник за политическо съглашение изтича. Ако светът и държавното управление на Ливан няма да работи, с цел да спре стрелбата против Израел и да отдалечи Хизбула от границата, IDF (Израелските отбранителни сили) ще направи това “, сподели Ганц. Ливан граничи с Израел в поддръжка на Хамас постоянно от началото на войната на 7 октомври.

Израел също стреля по Ливан, като умъртви над 150 души там, основно бойци на Хизбула, съгласно AFP news организация. Най-малко 20 починали са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР