Министър-председателят на Северна Македония Димитър Ковачевски, албанският му колега Еди

...
Министър-председателят на Северна Македония Димитър Ковачевски, албанският му колега Еди
Коментари Харесай

Ковачевски, Вучич и Рама ще отидат в Брюксел, за да критикуват България

Министър-председателят на Северна Македония Димитър Ковачевски, албанският му сътрудник Еди Рама и президентът на Сърбия Александър Вучич ще заминат за Брюксел и ще вземат участие в срещата на върха Европейски съюз-Западни Балкани, оповестява скопската „ ТВ 21 “ .

Албанският министър председател Рама разгласи в „ Туитър “, че след взаимни съвещания водачите на страните-членки на Инициативата „ Открити Балкани “ са решили да заминат за Брюксел.

„ Ще присъстваме на съвещанието на Съвета на Европейски Съюз. Няма да има доста какво да се чуе за нас, само че ще се стремим да бъдем чути за концепцията за нова европейска политическа общественост, която поддържаме, за „ Отворени Балкани “, които предизвикват духа на Европа и нашето похищение от България, което в този момент скапва всичко. Току що чух, че през днешния ден нещо се движи в България. Твърде рано е да бъдем оптимисти и прекомерно малко да променяме частта от утрешната тирада, в която България ще бъде подложена на критика като страна, отвлякла две страни от НАТО, до момента в който има гореща война на европейската граница! “, написа Рама.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР