Министър-председателят Бойко Борисов отговаря на въпроси на Илиана Беновска за

...
Министър-председателят Бойко Борисов отговаря на въпроси на Илиана Беновска за
Коментари Харесай

Борисов: И аз като Нинова ще спра да допускам някои медии

Министър-председателят Бойко Борисов дава отговор на въпроси на Илиана Беновска за свободата на медиите и недопускането на „ Радио К2 “ на събития на Корнелия Нинова и президента Румен Радев, след церемонията по откриването на нов цех за произвеждане на фармацевтични артикули и фуражни добавки в Пещера от 16-ти септември, написа Блиц.

 
Илиана Беновска:  Ще отбраните ли медиите, които президентът Радев и Корнелия Нинова не пускат на свои конференции?  
Бойко Борисов:  Аз не се греша на медиите по никакъв метод. Както виждате аз си излъчвам по Facebook, който желае да ме гледа. който не желае да не ме гледа. Давам цялостна независимост.
 
Илиана Беновска:  Да, само че Нинова и Радев целят да основават усещане, че медиите са пристрастни единствено към ГЕРБ и не отразяват Българска социалистическа партия и Президента! За това не ги позволяват до свои събития! 
Бойко Борисов:  Как една партия с една група публицисти стачкуват дружно? Свободните публицисти би трябвало да работят свободно и да са еднообразно отдалечени от всяка партия. Как пък една партия единствено позволяват на митингите? Прави ли Ви усещане?
 
Илиана Беновска:  Точно по тази причина Ви запитвам, Корнелия Нинова и президентът не позволяват медия на свои конференции и събития! 
Бойко Борисов:  И аз няма да позволявам някои.
 
Илиана Беновска:  Кого?  
Бойко Борисов:  Примерно ПИК, Бивол. Ето, с цел да сме идентични с Корнелия.
 
Илиана Беновска:  Не приказвам за тези уеб сайтове! Корнелия Нинова и президентът Радев не позволяват “Радио К2 ”! Защо? 
Бойко Борисов:  И аз какво да направя, да отида при Корнелия и да й кажа: пусни? Стига в този момент! Мога само да посреднича пред него ( показва Кирил Домусчиев), в случай че желае... Да те пуснат в „ Нова телевизия “ да кажеш! Но мога единствено да кажа “ако желае ”! Иначе нямам никакво отношение!
 
Илиана Беновска:  Нинова и Радев, като не позволяват “Радио К2 ”  създават усещане за пристрастност на медиата!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР