Минисериалът на HBO, който наскоро бе подновен за 2-и сезон,

...
Минисериалът на HBO, който наскоро бе подновен за 2-и сезон,
Коментари Харесай

Големите малки лъжи с 4 статуетки Златен глобус

Минисериалът на HBO, който неотдавна бе възобновен за 2-и сезон, отнесе 4 награди на церемонията „ Златен глобус “ в Бевърли Хилс преди броени часове, в това число в категорията за „ Най-добър минисериал или ефирен филм “. Сред огромните спечелили бе и поредност „ Историята на прислужницата “, която се излъчва извънредно в България от HBO.

Сериалът отнесе оценките в категориите "Най-добър трагичен сериал " и "Най-добра актриса в трагичен сериал " за осъществяването на Елизабет Мос. Всички епизоди на „ Големите дребни неистини “ и „ Историята на прислужницата “ могат да се гледат когато и да е онлайн на www.hbogo.bg.

Оригиналната продукция на HBO „ Големите дребни неистини “ по бестселъра на Лиан Мориарт, даде сериозна поръчка за награди от рецензията и интереса на публиката още през предходната година. Голяма час от екипа се качи на сцената на 75-тите награди „ Златен глобус “, с цел да одобри премията за най-хубав минисериал. Сериалът демонстрира страната на всекидневието ни, която остава скрита зад вратите на дома, тази страна – за която не се приказва – насилието и тормозът у дома, показа Рийз Рийз Уидърспун, изразявайки вяра да има повече продукции, които да дават публичност тематиката и жертвите на домашно принуждение да не живеят в тишина и позор и най-много да схванат, че не са сами и би трябвало да се борят.

Лора Дърн посвети премията си на колежките си, които назова безстрашни водачи и свое семейство – Никол Кийман, Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц и Шайлийн Уудли. Ролята й в сериала е на майка на момиченце, което е унизено в учебно заведение и мълчи – актрисата прикани да възпитаваме децата си да приказват и да не се опасяват да споделят, когато някой се отнася недобре с тях. Тя изрази благодарността си към HBO, сценариста Дейвид Е. Кели („ Али МакБийл “ и „ Голиат “) и режисьора Жан-Марк Вале („ Моята разходка в дивото “), че са създали допустимо случването на плана.

HBO продукции, отличени на “Златен глобус “ 2018:
• Най-добър минисериал или ефирен филм: "Големите дребни неистини "
• Най-добра актриса в минисериал или ефирен филм: Никол Кидман, "Големите дребни неистини "
• Най-добър поддържащ артист в сериал, минисериал или ефирен филм:
Александър Скарсгард, "Големите дребни неистини "
• Най-добра поддържаща актриса в сериал, минисериал или ефирен филм:
Лора Дърн, "Големите дребни неистини "

Светът на HBO GO в България
Неограничен достъп до над 3 500 часа от обичани филми и сериали в онлайн филмовото приложение HBO GO. Пренесете се в света на киното с най-новите холивудски шлагери, HBO поредици, интернационалните и фестивални заглавия, награждавана документалистика. На разположение е и напълно актуализирана детска секция, с типичен и съвременни филми, дублирани на български език. Гледайте, когато желаете, където и да сте, на преносим компютър, смарт телефон, смарт тв приемник или таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а към този момент и на Apple TV и Playstation.

Любителите на качествените филми и сериали може да се записват непосредствено на www.hbogo.bg и да гледат богатото наличие гратис за 1 месец. Предлагането на HBO GO непосредствено до крайни клиенти е още един метод за прилагане на онлайн стрийминг услугата, в допълнение към към този момент наличния – HBO GO включен в телевизионните и интернет пакети на нашите сътрудници - кабелни и телекомуникационни оператори.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР