Минималните температури днес ще са между минус 3° и 2°,

...
Минималните температури днес ще са между минус 3° и 2°,
Коментари Харесай

Предимно облачно, със слаби валежи от дъжд и в началото на новата седмица

Минималните температури през днешния ден ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните - от 10° до 15°, в София - към 10°. Облачността ще е раздрана, по-значителна в Западна България, където на обособени места едва ще превали дъжд, в планините - сняг. Ще духа слаб до сдържан северозападен, в Източна България - североизточен вятър.

По Черноморието ще бъде с раздрана облачност. Вятърът ще е слаб до сдържан, преди обяд от запад-югозапад, след обяд ще се ориентира от север. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 13°. Вълнението на морето ще продължи да отслабва и ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е раздрана, в масивите в западната половина на страната - по-често забележителна. Само на обособени места там ще има слаби превалявания от сняг. Ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен вятър, най-вече от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 4°, на 2000 метра - към минус 2°.

По-често облачно ще остане и през първите дни от новата седмица, на обособени места едва ще превалява дъжд, в планините - сняг. В сряда облачността ще се раздира и ще понижава, а в четвъртък ще доминира слънчево време. Вятърът ще бъде слаб и температурите ще се покачват.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР