Миналата вечер Apple представи новото поколение смартфони, сред които бе

...
Миналата вечер Apple представи новото поколение смартфони, сред които бе
Коментари Харесай

Колко дни трябва да работят хората в различните страни за да си купят iPhone 15 Pro

Миналата вечер Apple показа новото потомство смарт телефони, измежду които бе и iPhone 15 Pro. Както постоянно с появяването на нов айфон анализаторите на Picodi México пресметнаха какъв брой време е належащо на жителите на другите страни, с цел да могат да завоюват задоволително, с цел да си купят iPhone 15 Pro със 128 GB памет – т.е. базовата трансформация.

В оповестената статистика са изброени няколко десетки страни, като България не е измежду тях. Но е Обърнато внимание, да вземем за пример, на Латвия, Полша и Литва Според изчисленията на аналитиците жителите на тези страни ще са им нужни надлежно приблизително 23,5, 23,2 и 21,1 работни дни, с цел да си купят новия смарт телефон на Apple.

В този самобитен рейтинг жителите на Турция са новобранците и ще би трябвало да работят 123,7 дни за могат да си закупят устройството. Противоположната страна на класацията се оглавява от Швейцария – на жителя на тази страна са им нужни единствено 4,2 дни. Следват Съединените щати и Австралия (съответно 5,3 и 6,3 дни).

Да напомним, че в Съединените щати цената на iPhone 15 Pro стартира от 999 $, а на iPhone 15 Pro Max – от 1199 $. В другите райони обаче цените са доста по-високи. За съпоставяне, в Европа (по-специално в Германия) за устройството ще би трябвало да платите надлежно от 1199 евро и 1449 евро. В ОАЕ – от 4299 и 5099 дирхама (около 1170 и 1388 долара).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР