Миналата година Райън Рейнолдс стана жертва на майтап от страна

...
Миналата година Райън Рейнолдс стана жертва на майтап от страна
Коментари Харесай

Хю Джакман и компания се подиграха с Райън Рейнолдс, но той отвърна година по-късно СНИМКИ

Миналата година Райън Рейнолдс стана жертва на подбив от страна на своите звездни другари. Когато Хю Джакман предложения артиста от Deadpool на коледно празненство, той го убеди, че всички посетители ще бъдат със смахнати пуловери. В резултат на това вечерта Рейнолдс беше единственият, който бе облечен неуместно.

Въпреки че самият артист е почитател на номерата сред другари, той не оцени шегата и лицето му е доказателство за това, пишат американски медии.



Но даже и след една година артистът не не помни за обстановката с пуловера. Не единствено това. Звездата отново го облече, само че този път с положителни планове. На първо място, с цел да разсъни интереса на почитателите, Райън принуди точно Хю Джакман да го облече.



По-късно Рейнолдс изясни за какво отново е изкарал шантавия пуловер от най-отдалечения рафт в дрешника си. Идеята му в действителност била да помогне на болните деца. Актьорът си партнира с фондацията SickKids и изпрати куп от същите занимателни пуловери на децата, които честват Коледа в лечебните заведения. Освен това звездата взе участие в набирането на средства за тях.

В края на видеото артистът приканва всеки да подари някакви средства на благотворителен фонд, следвайки неговия образец, с цел да направи малко по-забавни зимните празници на децата. Изглежда, че това е нещото, от което всички се нуждаем в навечерието на Нова година.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР